Головна · Рецепти · Випічка · WOW ПЕЧИВО З ЗЕФІРНОЮ НАЧИНКОЮ

Рецепт від Лариси Паращенко

Продовжуючи тему кольору та смаку в асортименті какао-порошку WOW Cacao 100%, ми провели експеримент та приготували печиво за абсолютно однаковою рецептурою, але з чотирма різними видами WOW Cacao 100% – Aztec Gold, Cardinal Red, Vintage Brut та Just Black. Результат був настільки крутий, що ми хочемо поділись з вами рецептом.

Спочатку готуємо Бретонське пісочне тісто:
Жовтки 30г
Цукор 50г
Мосло вершкове 65г
Сіль 0,6г
Борошно 71г
Розпушувач 3,5г
Какао WOW CACAO 100% – 6г
Шоколад молочний 15г
Вінчиком взбити жовтки з цукром та сіллю до побіління.
Потім поступово добавити розм’якшене вершкове масло та перемішати до об’єднання.
Додати молочний шоколад розтоплений до 40°С.
В кінці додати просіяне борошно з какао та розпушувачем.
Розподілити товщиною 5 мм між двома листами парламенту і залишити в холодильнику на 3 години.
Потім вирізати кружочки діаметром 5см та випікати на силіконовому коврику при 150°С, 12-15хв.
Остудити при кімнатній температурі.

Далі готуємо начинку:
5.5 г желатину
20 мл води
45 г цукру
20 г сиропу глюкози
25 г трімоліна (інвертного цукру)
25 г трімоліна
5 г какао WOW CACAO 100%
Спосіб приготування:
1. Замочіть листочки желатину в холодній воді. У маленькій каструлі довести воду, цукор, трімолін 25 г, сироп глюкози, какао до кипіння. Віджати желатин, щоб видалити максимальну кількість води, і викласти в миску, додати ще 25 гр трімоліна. Вилити зверху гарячий сироп з какао.
2. Взбивати віночком до пишної маси. Перекласти в кондитерський мішок з насадкою і відсадити на печеньку, накрити другою половинкою і притиснути. Посипати зверху будь-яким видом WOW CACAO 100% за улюбленим смаком і кольором.

Обирай улюблений вид нашого какао порошку та твори свої смачні шедеври!

рецепти

XOCOLATL (ЧОКОЛАТЛЬ) З КАКАО-БОБІВ
Рецепт від Олександра Бойченка СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ: АРТИЗАН: В миску (чаван) додати 15-20г тертих какао-бобів WOW CACAO 100% Ecuador Arriba Nacional і 50г гарячої води (90*С), збити вінчиком до повного розчинення. Додати чайну ложку спецій (5г) та 50-100г гарячої води (90*С), все разом збити вінчиком до появи пінки. За бажанням можна додати трошки меду. БАЗОВИЙ: Додати […]
2

години

Печиво САВАЯРДІ
Рецепт від Лариси Паращенко Вам знадобиться: Борошно – 60гр Какао-порошок “Vintage Brut” WOW CACAO 100% – 20гр Яйця – 4 шт Жовток – 4шт Цукор – 110гр Спосіб приготування: 1.Муку і какао просіяти. 2. Жовтки відокремити від білків. 3. Білки збити до щільних піків, поступово вводячи 50грм цукру. 4. В іншій ємності розтерти жовтки з […]
2

години

ГАНАШ НЕСОЛОДКИЙ НА ЯГІДНОМУ ПЮРЕ
Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро ✔Інгредієнти: Пюре кізілу – 200 г (можна використати будь-яку кислу ягіду) Глюкозний сироп – 60 г Тримолін – 30 г Декстроза – 20 г Лецитин – 1,2 г Какао-терте Ecuador Arriba Nacional TM WOW CACAO – 100 г Какао-масло в […]
2

години

ТРЮФЕЛЬ
Рецепт від Лариси Паращенко Масло вершкове – 110гр Пудра цукрова – 110гр КАКАО для обкатування: WOW CACAO 100% Vintage Brut / Velvet Brown / Cardinal Red / Aztec Gold – 50гр (можна вибрати 4 види какао для обкатки, тоді отримаєте трюфеля різних кольорів, як у нас на фото) КАКАО в начинку: один вид на вибір: […]
2

години

Бажаете отримувати
останні новини?