Головна · Рецепти · Випічка · ШОКОЛАДНИЙ КЕКС

Рецепт від Лариси Паращенко

250 г масло вершкове
250 г цукрова пудра
250 г яйця
200 г борошно
50 г WOW CACAO 100% Cardinal Red або Vintage Brut (на ваш вибір)
7 г розпушувача

1. Беремо миску будь-яку або чан (якщо міксер планетарний, використовуємо насадку лопатка) кладемо туди м’яке масло кімнатної температури, додаємо цукрову пудру і збиваємо до білого кольору.
2. Поступово вводимо яйця по одному. Добре збиваємо.
3. Просіваємо борошно, розпушувач і какао.
4. Акуратно зменшити швидкість міксера вводимо сухі інгредієнти.
За бажанням можна додати апельсинову, лимонну цедру, корицю, цукати, в’ялені або сушені фрукти.
5. Нагріваємо духовку до 180 ° С, викладаємо тісто в силіконову форму, якщо форма металева, то змащуємо форму всередині розтопленим маслом і посипаємо борошном і тільки тоді викладаємо тісто. Випікаємо 45 хвилин при температурі 165 ° С. Кекс перевіряємо дерев’яною шпажкою, вона повинна бути сухою.

Насолоджуйтесь!

рецепти

XOCOLATL (ЧОКОЛАТЛЬ) З КАКАО-БОБІВ
Рецепт від Олександра Бойченка СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ: АРТИЗАН: В миску (чаван) додати 15-20г тертих какао-бобів WOW CACAO 100% Ecuador Arriba Nacional і 50г гарячої води (90*С), збити вінчиком до повного розчинення. Додати чайну ложку спецій (5г) та 50-100г гарячої води (90*С), все разом збити вінчиком до появи пінки. За бажанням можна додати трошки меду. БАЗОВИЙ: Додати […]
2

години

Печиво САВАЯРДІ
Рецепт від Лариси Паращенко Вам знадобиться: Борошно – 60гр Какао-порошок “Vintage Brut” WOW CACAO 100% – 20гр Яйця – 4 шт Жовток – 4шт Цукор – 110гр Спосіб приготування: 1.Муку і какао просіяти. 2. Жовтки відокремити від білків. 3. Білки збити до щільних піків, поступово вводячи 50грм цукру. 4. В іншій ємності розтерти жовтки з […]
2

години

ГАНАШ НЕСОЛОДКИЙ НА ЯГІДНОМУ ПЮРЕ
Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро ✔Інгредієнти: Пюре кізілу – 200 г (можна використати будь-яку кислу ягіду) Глюкозний сироп – 60 г Тримолін – 30 г Декстроза – 20 г Лецитин – 1,2 г Какао-терте Ecuador Arriba Nacional TM WOW CACAO – 100 г Какао-масло в […]
2

години

ТРЮФЕЛЬ
Рецепт від Лариси Паращенко Масло вершкове – 110гр Пудра цукрова – 110гр КАКАО для обкатування: WOW CACAO 100% Vintage Brut / Velvet Brown / Cardinal Red / Aztec Gold – 50гр (можна вибрати 4 види какао для обкатки, тоді отримаєте трюфеля різних кольорів, як у нас на фото) КАКАО в начинку: один вид на вибір: […]
2

години

Бажаете отримувати
останні новини?