Головна · Рецепти

Рецепти

XOCOLATL (ЧОКОЛАТЛЬ) З КАКАО-БОБІВ
Рецепт від Олександра Бойченка СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ: АРТИЗАН: В миску (чаван) додати 15-20г тертих какао-бобів WOW CACAO 100% Ecuador Arriba Nacional і 50г гарячої води (90*С), збити вінчиком до повного розчинення. Додати чайну ложку спецій (5г) та 50-100г гарячої води (90*С), все разом збити вінчиком до появи пінки. За бажанням можна додати трошки меду. БАЗОВИЙ: Додати […]
ГАНАШ НЕСОЛОДКИЙ НА ЯГІДНОМУ ПЮРЕ
Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро ✔Інгредієнти: Пюре кізілу – 200 г (можна використати будь-яку кислу ягіду) Глюкозний сироп – 60 г Тримолін – 30 г Декстроза – 20 г Лецитин – 1,2 г Какао-терте Ecuador Arriba Nacional TM WOW CACAO – 100 г Какао-масло в […]
ТРЮФЕЛЬ
Рецепт від Лариси Паращенко Масло вершкове – 110гр Пудра цукрова – 110гр КАКАО для обкатування: WOW CACAO 100% Vintage Brut / Velvet Brown / Cardinal Red / Aztec Gold – 50гр (можна вибрати 4 види какао для обкатки, тоді отримаєте трюфеля різних кольорів, як у нас на фото) КАКАО в начинку: один вид на вибір: […]
МАКАРОН Ніжність Ночі
Рецепт від Лариси Паращенко Готуємо меренг: Яєчний білок збиваємо до пишної піни, середньою цівочкою додаємо цукор з водою доведенний до температури 118 градусів, взбиваємо протягом 7хв Далі тісто макарон (на 15шт): Мигдальне борошно 64г WOW CACAO 100% Just Black 8г Пудра цукрова 64г Яєчний білок 8г Меренг 88г Яєчний білок 28г Цукор 86г Вода 28г […]
МАКАРОН ШВЕЙЦАРСЬКА МЕРЕНГА
Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро ✔Інгредієнти: Білок – 100 г Цукор – 125 г Білок – 45 г Мигдалеве борошно – 175 г Цукрова пудра – 200 г Какао-порошок Cardinal RED TM WOW CACAO– 12 г ✔Приготування: 1. В діжі об’єднати білок 100 г і […]
МАКАРОН ФРАНЦУЗСЬКА МЕРЕНГА
Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро ✔Інгредієнти: Білок – 200 г Цукор – 220 г Мигдалеве борошно – 270 г Цукрова пудра – 280 г Какао порошок Vintage Brut WOW Cacao – 18 г Сіль – 1 г Альбумін – 1 г ✔Процес: Змішуємо просіяне мигдалеве […]
Печиво САВАЯРДІ
Рецепт від Лариси Паращенко Вам знадобиться: Борошно – 60гр Какао-порошок “Vintage Brut” WOW CACAO 100% – 20гр Яйця – 4 шт Жовток – 4шт Цукор – 110гр Спосіб приготування: 1.Муку і какао просіяти. 2. Жовтки відокремити від білків. 3. Білки збити до щільних піків, поступово вводячи 50грм цукру. 4. В іншій ємності розтерти жовтки з […]
WOW ПЕЧИВО З ЗЕФІРНОЮ НАЧИНКОЮ
Рецепт від Лариси Паращенко Продовжуючи тему кольору та смаку в асортименті какао-порошку WOW Cacao 100%, ми провели експеримент та приготували печиво за абсолютно однаковою рецептурою, але з чотирма різними видами WOW Cacao 100% – Aztec Gold, Cardinal Red, Vintage Brut та Just Black. Результат був настільки крутий, що ми хочемо поділись з вами рецептом. Спочатку […]
ГОРІШОК ЧОРНИЙ
Рецепт від Лариси Паращенко Складові: 1. Масло вершкове -48грм 2. Цукрова пудра – 32 грм 3. Борошно – 92грм 4. Яйця – 1шт 5. Сіль – 1гр 6. WOW CACAO 100% Just Black – 20грм Рецепт приготування: 1.Масло розтерти з цукровою пудрою дрібкою солі. 2. Додати яйце і збити. 3. Борошно просіяти з какао, все […]
ШОКОЛАДНИЙ КЕКС
Рецепт від Лариси Паращенко 250 г масло вершкове 250 г цукрова пудра 250 г яйця 200 г борошно 50 г WOW CACAO 100% Cardinal Red або Vintage Brut (на ваш вибір) 7 г розпушувача 1. Беремо миску будь-яку або чан (якщо міксер планетарний, використовуємо насадку лопатка) кладемо туди м’яке масло кімнатної температури, додаємо цукрову пудру […]

Бажаете отримувати
останні новини?