Головна · Рецепти · Випічка · Печиво САВАЯРДІ

Рецепт від Лариси Паращенко

Вам знадобиться:
Борошно – 60гр
Какао-порошок “Vintage Brut” WOW CACAO 100% – 20гр
Яйця – 4 шт
Жовток – 4шт
Цукор – 110гр

Спосіб приготування:
1.Муку і какао просіяти.
2. Жовтки відокремити від білків.
3. Білки збити до щільних піків, поступово вводячи 50грм цукру.
4. В іншій ємності розтерти жовтки з цукром, що залишився.
5. У збиті білки маленькими порціями ввести розтерті жовтки.
6. Потім тонкою цівкою всипати борошно, помішуючи лопаткою.
7. Для відсадження печива використовувати кондитерський мішок і силіконовий килимок.
8. Випікати при температурі 220 ° С протягом 15-18 хвилин.

А ще WOW Cacao “Vintage Brut” дуже вдало підходить в якості посипки для десерту Тірамісу. А якщо хочете здивувати кольорами, то для посипки також дуже підійдуть WOW CACAO “Aztec Gold” та “Cardinal Red” (як на нашому фото) чи “Velvet Brown”.

Насолоджуйтесь!

рецепти

XOCOLATL (ЧОКОЛАТЛЬ) З КАКАО-БОБІВ
Рецепт від Олександра Бойченка СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ: АРТИЗАН: В миску (чаван) додати 15-20г тертих какао-бобів WOW CACAO 100% Ecuador Arriba Nacional і 50г гарячої води (90*С), збити вінчиком до повного розчинення. Додати чайну ложку спецій (5г) та 50-100г гарячої води (90*С), все разом збити вінчиком до появи пінки. За бажанням можна додати трошки меду. БАЗОВИЙ: Додати […]
2

години

Печиво САВАЯРДІ
Рецепт від Лариси Паращенко Вам знадобиться: Борошно – 60гр Какао-порошок “Vintage Brut” WOW CACAO 100% – 20гр Яйця – 4 шт Жовток – 4шт Цукор – 110гр Спосіб приготування: 1.Муку і какао просіяти. 2. Жовтки відокремити від білків. 3. Білки збити до щільних піків, поступово вводячи 50грм цукру. 4. В іншій ємності розтерти жовтки з […]
2

години

ГАНАШ НЕСОЛОДКИЙ НА ЯГІДНОМУ ПЮРЕ
Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро ✔Інгредієнти: Пюре кізілу – 200 г (можна використати будь-яку кислу ягіду) Глюкозний сироп – 60 г Тримолін – 30 г Декстроза – 20 г Лецитин – 1,2 г Какао-терте Ecuador Arriba Nacional TM WOW CACAO – 100 г Какао-масло в […]
2

години

ТРЮФЕЛЬ
Рецепт від Лариси Паращенко Масло вершкове – 110гр Пудра цукрова – 110гр КАКАО для обкатування: WOW CACAO 100% Vintage Brut / Velvet Brown / Cardinal Red / Aztec Gold – 50гр (можна вибрати 4 види какао для обкатки, тоді отримаєте трюфеля різних кольорів, як у нас на фото) КАКАО в начинку: один вид на вибір: […]
2

години

Бажаете отримувати
останні новини?