Головна · Рецепти · Десерти · МАКАРОН ШВЕЙЦАРСЬКА МЕРЕНГА

Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро

✔Інгредієнти:
Білок – 100 г
Цукор – 125 г
Білок – 45 г
Мигдалеве борошно – 175 г
Цукрова пудра – 200 г
Какао-порошок Cardinal RED TM WOW CACAO– 12 г

✔Приготування:
1. В діжі об’єднати білок 100 г і цукор.
2. Виставити швидкість комбайну на 4 + температура 70С.
3. Після 2-х хвилин прибираємо температуру на 0С.
4. Після 4-ї хв збільшуємо швидкість до 5.
5. Додаємо гелевий барвник.
6. На 5.30 хв збільшуємо швидкість на максимум.
7. На 6.30 хв зменшуємо швидкість до 3 і додаємо білок 45 г – вимішуємо 20 сек.
8. Просіюємо і змішуємо мигдалеве борошно і цукрову пудру.
9. Додаємо взбитий білок і робимо макаронаж до «стрічки».
10. Відсаджуємо печиво.
11. Відправляємо в холодну духовку і включаємо 50С – 7-10 хв до утворення скоринки, щоб не лип палець.
12. Виставляємо температуру 140С і випікаємо 12-14 хв.
13. На 5-7 хв, коли утворилася «юбочка» можна відкривати духовку і випускати пар.
14. Після випікання обов’язково зняти з дека, але не з килимка. Дати остигнути і потім зняти з килимка.

Насолоджуйтесь!

Також ділимося ще рецептом ганашу без шоколаду з використанням какао-тертого і какао-масла.

рецепти

XOCOLATL (ЧОКОЛАТЛЬ) З КАКАО-БОБІВ
Рецепт від Олександра Бойченка СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ: АРТИЗАН: В миску (чаван) додати 15-20г тертих какао-бобів WOW CACAO 100% Ecuador Arriba Nacional і 50г гарячої води (90*С), збити вінчиком до повного розчинення. Додати чайну ложку спецій (5г) та 50-100г гарячої води (90*С), все разом збити вінчиком до появи пінки. За бажанням можна додати трошки меду. БАЗОВИЙ: Додати […]
2

години

Печиво САВАЯРДІ
Рецепт від Лариси Паращенко Вам знадобиться: Борошно – 60гр Какао-порошок “Vintage Brut” WOW CACAO 100% – 20гр Яйця – 4 шт Жовток – 4шт Цукор – 110гр Спосіб приготування: 1.Муку і какао просіяти. 2. Жовтки відокремити від білків. 3. Білки збити до щільних піків, поступово вводячи 50грм цукру. 4. В іншій ємності розтерти жовтки з […]
2

години

ГАНАШ НЕСОЛОДКИЙ НА ЯГІДНОМУ ПЮРЕ
Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро ✔Інгредієнти: Пюре кізілу – 200 г (можна використати будь-яку кислу ягіду) Глюкозний сироп – 60 г Тримолін – 30 г Декстроза – 20 г Лецитин – 1,2 г Какао-терте Ecuador Arriba Nacional TM WOW CACAO – 100 г Какао-масло в […]
2

години

ТРЮФЕЛЬ
Рецепт від Лариси Паращенко Масло вершкове – 110гр Пудра цукрова – 110гр КАКАО для обкатування: WOW CACAO 100% Vintage Brut / Velvet Brown / Cardinal Red / Aztec Gold – 50гр (можна вибрати 4 види какао для обкатки, тоді отримаєте трюфеля різних кольорів, як у нас на фото) КАКАО в начинку: один вид на вибір: […]
2

години

Бажаете отримувати
останні новини?