Головна · Рецепти · Десерти · МАКАРОН Ніжність Ночі

Рецепт від Лариси Паращенко

Готуємо меренг:
Яєчний білок збиваємо до пишної піни, середньою цівочкою додаємо цукор з водою доведенний до температури 118 градусів, взбиваємо протягом 7хв

Далі тісто макарон (на 15шт):
Мигдальне борошно 64г
WOW CACAO 100% Just Black 8г
Пудра цукрова 64г
Яєчний білок 8г
Меренг 88г
Яєчний білок 28г
Цукор 86г
Вода 28г

Начинка (на 15шт):
Масло вершкове 125г
Пудра цукрова 75г
WOW CACAO 100% Just Black 25г

Приготування тіста макарон:
Мигдальне борошно змішуемо з цукровою пудрою та чорним какао, перетираємо через дрібне сито.
Додаємо яєчний білок, перемішуємо силіконовою лопаткою. Додаємо меренг, замішуємо обережно. Накладаємо в кондитерський мішок, відрізаємо ножицями кінчик. Висаджувати на силіконовий килимок. Залишити на 20хв для підсихання.
Прогріти духову шафу до температури 138 градусів, завантажити висушені макарони до духової шафи, випікати протягом 12хв

Приготування начинки:
Роз’мякшене масло трохи підбити з цукровою пудрою, після додати чорне какао.

Склеювання макарону:
Випеченний макарон перегортаємо до гори дном, рівномірно викладаємо начинку. З’єднуємо дві половинки. І вуаля! 🙂

Насолоджуйтесь!

рецепти

XOCOLATL (ЧОКОЛАТЛЬ) З КАКАО-БОБІВ
Рецепт від Олександра Бойченка СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ: АРТИЗАН: В миску (чаван) додати 15-20г тертих какао-бобів WOW CACAO 100% Ecuador Arriba Nacional і 50г гарячої води (90*С), збити вінчиком до повного розчинення. Додати чайну ложку спецій (5г) та 50-100г гарячої води (90*С), все разом збити вінчиком до появи пінки. За бажанням можна додати трошки меду. БАЗОВИЙ: Додати […]
2

години

Печиво САВАЯРДІ
Рецепт від Лариси Паращенко Вам знадобиться: Борошно – 60гр Какао-порошок “Vintage Brut” WOW CACAO 100% – 20гр Яйця – 4 шт Жовток – 4шт Цукор – 110гр Спосіб приготування: 1.Муку і какао просіяти. 2. Жовтки відокремити від білків. 3. Білки збити до щільних піків, поступово вводячи 50грм цукру. 4. В іншій ємності розтерти жовтки з […]
2

години

ГАНАШ НЕСОЛОДКИЙ НА ЯГІДНОМУ ПЮРЕ
Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро ✔Інгредієнти: Пюре кізілу – 200 г (можна використати будь-яку кислу ягіду) Глюкозний сироп – 60 г Тримолін – 30 г Декстроза – 20 г Лецитин – 1,2 г Какао-терте Ecuador Arriba Nacional TM WOW CACAO – 100 г Какао-масло в […]
2

години

ТРЮФЕЛЬ
Рецепт від Лариси Паращенко Масло вершкове – 110гр Пудра цукрова – 110гр КАКАО для обкатування: WOW CACAO 100% Vintage Brut / Velvet Brown / Cardinal Red / Aztec Gold – 50гр (можна вибрати 4 види какао для обкатки, тоді отримаєте трюфеля різних кольорів, як у нас на фото) КАКАО в начинку: один вид на вибір: […]
2

години

Бажаете отримувати
останні новини?