Головна · Рецепти · Випічка · ГОРІШОК ЧОРНИЙ

Рецепт від Лариси Паращенко

Складові:
1. Масло вершкове -48грм
2. Цукрова пудра – 32 грм
3. Борошно – 92грм
4. Яйця – 1шт
5. Сіль – 1гр
6. WOW CACAO 100% Just Black – 20грм

Рецепт приготування:
1.Масло розтерти з цукровою пудрою дрібкою солі.
2. Додати яйце і збити.
3. Борошно просіяти з какао, все з’єднати і і змішати.
4. Дати постояти 4 години у холодильнику.
5. Для випічки використовуємо горішницю.
6. 4 – 5 гр тіста на один горішок, відштовхуватися від розміру горіха.

Начинка (1-й варіант):
– Масло вершкове 110 гр
– Пудра цукрова 110гр
– WOW CACAO 100% Cardinal Red – 50 гр
Коньяк 50 гр.

1. Масло кімнатної температури з’єднати з цукровою пудрою, і взбивати до білої пишної маси.
2. Додати какао Cardinal Red 50 гр, і коньяк (будь-який алкоголь за смаком). Все змішати, і наповнювати горішки)

Начинка з блакитним сиром і маскарпоне (2й варіант):
100 гр маскарпоне
50 гр блакитного сиру
Все з’єднати і наповнити горіхи, можна додавати мікро грін, авокадо, лосось.

Насолоджуйтесь!

рецепти

XOCOLATL (ЧОКОЛАТЛЬ) З КАКАО-БОБІВ
Рецепт від Олександра Бойченка СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ: АРТИЗАН: В миску (чаван) додати 15-20г тертих какао-бобів WOW CACAO 100% Ecuador Arriba Nacional і 50г гарячої води (90*С), збити вінчиком до повного розчинення. Додати чайну ложку спецій (5г) та 50-100г гарячої води (90*С), все разом збити вінчиком до появи пінки. За бажанням можна додати трошки меду. БАЗОВИЙ: Додати […]
2

години

Печиво САВАЯРДІ
Рецепт від Лариси Паращенко Вам знадобиться: Борошно – 60гр Какао-порошок “Vintage Brut” WOW CACAO 100% – 20гр Яйця – 4 шт Жовток – 4шт Цукор – 110гр Спосіб приготування: 1.Муку і какао просіяти. 2. Жовтки відокремити від білків. 3. Білки збити до щільних піків, поступово вводячи 50грм цукру. 4. В іншій ємності розтерти жовтки з […]
2

години

ГАНАШ НЕСОЛОДКИЙ НА ЯГІДНОМУ ПЮРЕ
Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро ✔Інгредієнти: Пюре кізілу – 200 г (можна використати будь-яку кислу ягіду) Глюкозний сироп – 60 г Тримолін – 30 г Декстроза – 20 г Лецитин – 1,2 г Какао-терте Ecuador Arriba Nacional TM WOW CACAO – 100 г Какао-масло в […]
2

години

ТРЮФЕЛЬ
Рецепт від Лариси Паращенко Масло вершкове – 110гр Пудра цукрова – 110гр КАКАО для обкатування: WOW CACAO 100% Vintage Brut / Velvet Brown / Cardinal Red / Aztec Gold – 50гр (можна вибрати 4 види какао для обкатки, тоді отримаєте трюфеля різних кольорів, як у нас на фото) КАКАО в начинку: один вид на вибір: […]
2

години

Бажаете отримувати
останні новини?