Головна · Рецепти · Десерти · ГАНАШ НЕСОЛОДКИЙ НА ЯГІДНОМУ ПЮРЕ

Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро

✔Інгредієнти:
Пюре кізілу – 200 г (можна використати будь-яку кислу ягіду)
Глюкозний сироп – 60 г
Тримолін – 30 г
Декстроза – 20 г
Лецитин – 1,2 г
Какао-терте Ecuador Arriba Nacional TM WOW CACAO – 100 г
Какао-масло в краплях TM WOW CACAO – 10 г

✔Приготування:
В сотейнику змішайте ягідне пюре, глюкозний сироп, тримолін та декстрозу. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи.
Зніміть з плити, охолоджуйте до 70С. Далі заливаємо какао-терте, масло і лецитин гарячою суміщу, щоб не залишилося шматочків какао тертого. За допомогою блендера перетворіть в однорідну, глянцеву масу. Стабілізуйте в холодильнику мінімум 2 години, або при температурі 12-18С протягом 12-24 годин.

Рецепт дуже смачний, ідеально підходить для макарон. Перевірено!

Насолоджуйтесь!

рецепти

XOCOLATL (ЧОКОЛАТЛЬ) З КАКАО-БОБІВ
Рецепт від Олександра Бойченка СПОСОБИ ПРИГОТУВАННЯ: АРТИЗАН: В миску (чаван) додати 15-20г тертих какао-бобів WOW CACAO 100% Ecuador Arriba Nacional і 50г гарячої води (90*С), збити вінчиком до повного розчинення. Додати чайну ложку спецій (5г) та 50-100г гарячої води (90*С), все разом збити вінчиком до появи пінки. За бажанням можна додати трошки меду. БАЗОВИЙ: Додати […]
2

години

Печиво САВАЯРДІ
Рецепт від Лариси Паращенко Вам знадобиться: Борошно – 60гр Какао-порошок “Vintage Brut” WOW CACAO 100% – 20гр Яйця – 4 шт Жовток – 4шт Цукор – 110гр Спосіб приготування: 1.Муку і какао просіяти. 2. Жовтки відокремити від білків. 3. Білки збити до щільних піків, поступово вводячи 50грм цукру. 4. В іншій ємності розтерти жовтки з […]
2

години

ГАНАШ НЕСОЛОДКИЙ НА ЯГІДНОМУ ПЮРЕ
Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро ✔Інгредієнти: Пюре кізілу – 200 г (можна використати будь-яку кислу ягіду) Глюкозний сироп – 60 г Тримолін – 30 г Декстроза – 20 г Лецитин – 1,2 г Какао-терте Ecuador Arriba Nacional TM WOW CACAO – 100 г Какао-масло в […]
2

години

ТРЮФЕЛЬ
Рецепт від Лариси Паращенко Масло вершкове – 110гр Пудра цукрова – 110гр КАКАО для обкатування: WOW CACAO 100% Vintage Brut / Velvet Brown / Cardinal Red / Aztec Gold – 50гр (можна вибрати 4 види какао для обкатки, тоді отримаєте трюфеля різних кольорів, як у нас на фото) КАКАО в начинку: один вид на вибір: […]
2

години

Бажаете отримувати
останні новини?