Home · ABOUT WOW CACAO

ABOUT WOW CACAO

Батьківщиною какао є дощові ліси Амазонки, але після великих географічних відкриттів какао і кави як би обмінялися ареалами: какао найбільш інтенсивно обробляється в субекваторіальній Африці, там збирають 69% світового врожаю бобів
какао. Найбільший виробник – Кот-д’Івуар, на який припадає близько 30% річного врожаю в усьому світі. Іншими великими виробниками є (в порядку убування): Індонезія, Гана, Нігерія, Бразилія, Камерун, Еквадор, Домініканська республіка,
Малайзія і Колумбія. Найбільш низька середня врожайність спостерігається в Центральній Америці

Дитина, перебирающий какао-боби
Шоколадне дерево вирощують практично в усіх субекваторіальних країнах, що лежать між 20º північної
і південної широти. Тільки в цих широтах клімат досить теплий і вологий. Дерева какао не виносять прямого дії сонячних променів, ця особливість враховується на плантаціях, необхідне затінення досягається змішаними посадками кокосових
пальм, бананових, каучукових, мангових дерев і авокадо. Частково використовуються і місцеві дерева. Таким чином, створюється певна захист від вітру, а висота дерев обмежується 6 метрами, що полегшує збір врожаю. Без цього заходу
дерево какао могло б досягати 15 метрів висоти.

Тільки натуральні компоненти

Тільки натуральні компоненти Ніякої хімії! У нашому асортименті - виключно натуральні продукти, виготовлені за інноваційними технологіями з кращих в світі какао бобів.

Доступні ліміти и розцінки

Ніяких обмежень по кількості: купуйте скільки потрібно. Ніяких посередників і необґрунтованих накруток: чесні розцінки на бездоганний товар.

Тільки натуральні компоненти

Тільки натуральні компоненти Ніякої хімії! У нашому асортименті - виключно натуральні продукти, виготовлені за інноваційними технологіями з кращих в світі какао бобів.

Доступні ліміти и розцінки

Ніяких обмежень по кількості: купуйте скільки потрібно. Ніяких посередників і необґрунтованих накруток: чесні розцінки на бездоганний товар.

Want to get the latest
news?