Головна · Корисно знати · Чим натуральне какао відрізняється від алкалізованого?
07/04/2020

Чим натуральне какао відрізняється від алкалізованого?

Нагадаємо, що країна походження WOW CACAO 100% – Нідерланди. Саме тут у 1825 році розробили технологію по розділенню какао-маси на какао-масло та какао-порошок, пам`ятаєте? Але це ще не все!) Тут також вперше створили алкалізоване какао, за що його у всьому світі ще називають Dutch Cocoa – Голландське Какао!

Для чого була запроваджена алкалізація та які переваги вона надає? Алкалізація була запроваджена для покращення розчинності какао, підсилення шоколадного смаку та розкриття індивідуальних кольорів какао. Все завдяки додатковому використанню природних мінералів у процесі виробництва – саме тих мінералів, які є природньою складовою какао.

Алкалізація знижує кислотність смаку та терпкість, а от справжній смак, аромат та кольори какао навпаки – підсилюються та інтенсифікуються. Алкалізація є вирішальним процесом для визначення палітри кольорів , які у WOW CACAO 100% розвиваються від коричневого до червоного та навіть чорного.
WOW CACAO 100% алкалізується саме на етапі подрібнення та обсмажування какао-бобів, що підкреслює преміум клас какао з унікальним смаком, ароматом та кольором.
В нашому асортименті є натуральне (неалкалізоване) та какао з алкалізацією різних ступенів (від легкої до сильної).
Перерахуємо переваги алкалізованого какао:
– Преміальна якість та широкий асортимент. Колекція смаків та ароматів починається від ніжно-шоколадного с фруктовими нотками, переходить до молочно-шоколадного, далі рушає до насичено-шоколадного з багатим післясмаком та до дуже, ну дійсно, дуже міцного какао! Коричневий, червоно-коричневий, насичений червоний, темно-коричневий та екстра чорний формують палітру кольорів. Вміст какао-масла: 10-12%, 20-22% та 22-24%.
– Відмінна функціональність. Кожен вид какао по-своєму розкривається залежно від подання та приготування. У нас є цілий список рекомендацій для створення ідеальних рішень – звертайтесь, ми розповімо детально )
– Економічна раціональність використання. Відмінна властивість WOW CACAO – це можливість економії на дозуванні від 5 до 15% (в залежності від рецептур виробів) у порівнянні з іншим какао. При цьому, Ваші вироби набувають бажаної інтенсивності смаку, аромату та кольору!
Ці критерії вибору преміального какао – основні для професійних споживачів.

Приєднуйтесь до світу вишуканого Какао, що створює WOW!

останні новини

Шлях Какао від Боба
Досі вважалося, що какао напої готуються виключно з какао-порошку, а десерти - з імпортного шоколаду. А як щодо напою виготовленого з 100% какао тертого, тобто до віджимання какао-масла? Чи плитки шоколаду, власноруч створеної з какао тертого та какао-масла ?
Походження WOW CACAO
Країна походження WOW CACAO 100% – Нідерланди. Саме у цій країні в 1825 році розробили технологію по розділенню какао-маси на какао-масло та какао-порошок. Ми обрали для Вас найкращі смаки, аромати та кольори! А тепер поговоримо трошки про...
Чим натуральне какао відрізняється від алкалізованого?
Для чого була запроваджена алкалізація та які переваги вона надає? Алкалізація була запроваджена для покращення розчинності какао, підсилення шоколадного смаку та розкриття індивідуальних кольорів какао. Все...

Бажаете отримувати
останні новини?